Coretalents loopbaanbegeleiding kerntalenten

loopbaanbegeleiding 
& carrière coaching

KIES VOOR EEN LEVEN DAT PAST BIJ DE ECHTE JIJ

'weet er is maar één jij en net dát is wat je te doen hebt' - Barbara


 

 

Samen gaan we op pad om jouw verhaal en antwoorden helder te krijgen. Zodat jij naar meer werkwaarde, meer energie, meer balans, meer flow  en meer vervulling kan gaan ervaren!

 

 

 

 

 

 

 

loopbaanbegeleiding voor werknemers

 

Mis je iets in je loopbaan, job, carrière? Twijfel je over de job waar je nu in zit? Ervaar je energieverlies op je werk? Kreeg je promotie aangeboden, maar twijfel je over de volgende stap?

 


loopbaanbegeleiding voor zelfstandigen

Voel je je aangetrokken tot ondernemerschap, maar twijfel je nog om de stap te zetten? Of ben je al zelfstandige en wil je graag meer ziel steken in je bedrijf, of  weten waar je best rekening mee moet houden om in balans te blijven? Of heb je behoefte aan inzicht in jouw diepere lagen, je missie, maar ook je valkuilen, kansen of heb je gewoon graag dat iemand even met je meeloopt op je pad?

 


loopbaanbegeleiding na burn-out of bore-out
 

Ben je hersteld van een burn- of bore-out en wil je weer terug aan de slag, maar dan op basis van energiegevers. Voel je je creativiteit borrelen, maar komt het er niet goed uit?

Klikt het niet (meer) met je baas of je collega's en wil je weten waarom? 


loopbaanbegeleiding voor HSP/HSS en multipotential

 

Ben je HSP/HSS of multitalented en ervaar je belemmeringen op jouw weg naar succes en werkvreugde? Weet je niet goed wie je (allemaal) bent, wat je (allemaal) wilt, waar je (allemaal) voor staat en wil je werken aan je persoonlijke identiteit? Wil je jouw bijzonderheid als een kracht inzetten op de werkplek?

Binc staat garant voor het (be)leven van je talent!

Hoe werken loopbaancheques


 

Je kan inschrijven voor begeleiding via loopbaancheques. Via 4u of 7u individuele loopbaanbegeleiding, verspreid over verschillende dagen helpen we je graag op weg met je loopbaanvraag.

 

Je kan slechts 1 loopbaancheque per keer bestellen. De basis van onze begeleiding is altijd jouw KernTalenten Analyse. Deze methode, erkend door VDAB, bevat een schitterende en unieke manier om inzicht te bekomen in wie je werkelijk bent (je authentieke, pure ik), wat je potentieel is (je ontwikkelingsmogelijkheden) en wat jou drijft diep van binnen (je intrinsieke motivatie).

Heb je 4u begeleiding afgerond en heb je toch nood aan extra oefening, opdrachten, begeleiding of uitwerking? Geen probleem, dan kan je aansluitend je tweede loopbaancheque bestellen van 3u ofwel volg je naar eigen behoefte enkele losse coachingsessies of één van onze trajecten.

Loopbaancheques VDAB bestellen


Je kan hier nagaan of je in aanmerking komt voor loopbaancheques of je kan telefonisch contact opnemen met VDAB op het nummer 0800/30/700.

(PAS OP: vanaf 01/01/20 moet je minimaal 7 jaar aan het werk zijn om in aanmerking te komen voor cheques)

Kom je in aanmerking, dan heb je recht op 7u loopbaan begeleiding per 6 jaar, in twee loopbaancheques op te nemen. 

Per loopbaancheque betaal je slechts 40 euro. Dat is bijzonder voordelig! De Vlaamse Overheid legt per loopbaancheque niet minder dan 510 euro bij. 

Tijd om je talenten in de wereld te zetten!

Grijp je kans en bestel vandaag nog  jouw loopbaancheque.
 

Wil je aan de slag met jouw carrière of ondernemingsdroom via Loopbaancheques? Heb je nog vragen hierover? Vrijblijvende info of afspraak? Contacteer mij dan gerust.

 

Praktijk BINC.jpg

 N. 

"De analyse heeft een rustgevend effect. Alle puzzelstukjes zijn ingevuld. Het is alsof mijn bureau eindelijk eens is opgeruimd en alles wat verstoft of verloren was, weer netjes, gestructureerd op tafel ligt. Helder en duidelijk! Het heeft me helpen inzicht krijgen in waarom ik reageer in bepaalde situaties, waardoor ik nu milder naar mezelf kijk. Het heeft me zelfvertrouwen gegeven. Mensen vertelden me 'je hebt zoveel in je', maar ik geloofde het niet. Nu heb ik het zwart op wit. Aanvankelijk voelde het  heel vreemd, zoveel goeds. Nu voel ik het en dat maakt me sterker. Het geeft me enorm veel rust én goesting om aan de slag te gaan met mijn carrière."

I. - creatief ondernemer

"Een extra dikke dank je wel voor jou. 2019 was het jaar dat ik sprong. En wat een jaar is het geweest. Met een hoofd vol ideeën en uitdagingen ben ik benieuwd naar wat 2020 ons zal brengen. Dat jij mensen mag blijven inspireren en motiveren, want oh, wat deed (en doe!) je dat goed!" 

Vivian - bediende

"Wat mij heel erg geholpen heeft zijn nog meer spellen en creatieve bezigheden die ik als kind graag deed, opnieuw te doen. Ik werd er super blij van en heb hier lekker mee geëxperimenteerd. De analyse en begeleiding hebben mede geleid tot het zetten van een volgende stap naar een freelance carrière. Jouw energie brengt heel wat teweeg bij mensen... dat kan ook niet anders!"

Veronique - fotografe 

"Een jaar geleden begon mijn fotografie avontuur. Het is een uitlaatklep geworden, een kans om nieuwe mensen te leren kennen, mensen blij te maken met tastbare herinneringen en een manier om mijn creatief ei te leggen. Tot twee jaar geleden wist ik zelfs niet dat ik ook maar een sprietje creatiefs in me had.
Dank aan Barbara!!"

Liesbeth Schrooten - Program Manager 
VITO Health - Vlaams Instituut Technologisch Onderzoek


"Een sterk resultaat van Barbara haar coaching is de bewustwording van de eigen verantwoordelijkheid in keuzes die iedereen maakt. Collega's zetten bewust stappen in de richting van een meer energierijk loopbaanpad. Kortom, de inzichten die Barbara ons bracht zijn inzichten voor het leven!"