top of page

loopbaanbegeleiding
 

KIES VOOR EEN LEVEN DAT PAST BIJ DE ECHTE JIJ 

Samen op pad om jouw verhaal en vragen helder te krijgen. Zodat jij naar meer werkwaarde, energie, balans, flow  en vervulling ervaart!

 

 

LOOPBAANBEGELEIDING

VOOR HSP WERKNEMERS EN ZELFSTANDIGEN

 

 

HSP loopbaanbegeleiding algemeen

 

Voor loopbaan, job, carrière, keuze vragen. Twijfel je als hoogsensitief werknemer of ondernemer over de job waar je nu in zit? Ervaar je energieverlies? Kreeg je promotie aangeboden, maar twijfel je over deze stap? Mis je iets op werkvlak? Enz.

 


HSP loopbaanbegeleiding voor zelfstandigen

Vragen inzake hoogsensitief ondernemerschap. Voel je je aangetrokken tot ondernemerschap, maar twijfel je nog? Wil je als hoogsensitieve zelfstandige inzage in je ondernemersprofiel? Of wil je als hoogsensitieve ondernemer meer energie en balans?

 


HSP loopbaanbegeleiding na burn-out of bore-out
 

Heb je weer voldoende energie en kreeg je van de arts of burn-out coach een 'ja' richting re-integratie? Wil je de mogelijkheden van opstart bekijken d.m.v. energiegevers en een tool in handen krijgen voor duurzaam eigen energiebeheer. Wil je veranderen, maar weet je niet wat, hoe, waar?


loopbaanbegeleiding voor HSS, multitalents

 

Ben je een hoogsensitieve creatieve generalist of HSS en ervaar je belemmeringen zoals overpikkeling, energieverlies, mis je succes, werkvreugde? Wil je jouw bijzonderheid als een kracht inzetten op de werkplek en beter omgaan met overprikkeling op de werkplek?

Sinds september 2023 hebben we ervoor gekozen niet meer via loopbaancheques te werken.

Een loopbaanbegeleidingstraject omvat een kerntalenten analyse, coaching en oefeningen: in een pakket van 4u.

PRIJS: 605 euro incl btw - gespreide betaling is mogelijk

Tijd om je talenten in de wereld te zetten!

Grijp je kans en neem meteen contact op voor een gratis en vrijblijvend verkennend intakegesprek.

 

Veronique - fotografe 

"Een jaar geleden begon mijn fotografie avontuur. Het is een uitlaatklep geworden, een kans om nieuwe mensen te leren kennen, mensen blij te maken met tastbare herinneringen en een manier om mijn creatief ei te leggen. Tot twee jaar geleden wist ik zelfs niet dat ik ook maar een sprietje creatiefs in me had.
Dank aan Barbara!!"

 N. 

"De analyse heeft een rustgevend effect. Alle puzzelstukjes zijn ingevuld. Het is alsof mijn bureau eindelijk eens is opgeruimd en alles wat verstoft of verloren was, weer netjes, gestructureerd op tafel ligt. Helder en duidelijk! Het heeft me helpen inzicht krijgen in waarom ik reageer in bepaalde situaties, waardoor ik nu milder naar mezelf kijk. Het heeft me zelfvertrouwen gegeven. Mensen vertelden me 'je hebt zoveel in je', maar ik geloofde het niet. Nu heb ik het zwart op wit. Aanvankelijk voelde het  heel vreemd, zoveel goeds. Nu voel ik het en dat maakt me sterker. Het geeft me enorm veel rust én goesting om aan de slag te gaan met mijn carrière."

Ibi - creatief ondernemer

"Een extra dikke dank je wel voor jou. 2019 was het jaar dat ik sprong. En wat een jaar is het geweest. Met een hoofd vol ideeën en uitdagingen ben ik benieuwd naar wat 2020 ons zal brengen. Dat jij mensen mag blijven inspireren en motiveren, want oh, wat deed (en doe!) je dat goed!" 

Liesbeth Schrooten - Program Manager 
VITO Health - Vlaams Instituut Technologisch Onderzoek


"Een sterk resultaat van Barbara haar coaching is de bewustwording van de eigen verantwoordelijkheid in keuzes die iedereen maakt. Collega's zetten bewust stappen in de richting van een meer energierijk loopbaanpad. Kortom, de inzichten die Barbara ons bracht zijn inzichten voor het leven!" 

Vivian - bediende

"Wat mij heel erg geholpen heeft zijn nog meer spellen en creatieve bezigheden die ik als kind graag deed, opnieuw te doen. Ik werd er super blij van en heb hier lekker mee geëxperimenteerd. De analyse en begeleiding hebben mede geleid tot het zetten van een volgende stap naar een freelance carrière. Jouw energie brengt heel wat teweeg bij mensen... dat kan ook niet anders!"

bottom of page