BUREAU/ PRAKTIJK

Hoogstraten
Gelegen in het meest noordelijke stadje van België, op een boogscheut van de Nederlandse grens en centraal in de driehoek Breda-Antwerpen-Turnhout ligt Hoogstraten. Een klein, charmant stadje in de Noorderkempen met leuke winkeltjes en tal van gastronomische adresjes.
Net buiten het centrum en aan de Lodewijk de Konincklaan (verbindingsweg met Rijkevorsel), vind je de bureau en praktijkruimte van BINC.

 

 

Parkeren

 

Aangekomen bij huisnummer 407 bel je aan bij de grote poort en zodra de poort opent, kan je gewoon doorrijden op de parking. Er is steeds meer dan voldoende parkeergelegenheid. Je bent vrij de wagen te parkeren waar je wilt.

 

 

Bureauruimte

Het bureel van BINC ligt, achter apart van het huis, verscholen in een groene tuin. Als je moeilijk te been bent, geef dit gerust op voorhand aan, er is een klein opstapje op het tuinpad, waar ik je graag bij help.

In de bureau is er een zitgedeelte met sofa en een bureaugedeelte.. 

 

Wachtplaats

 

Omdat BINC steeds ruime tijd tussen twee afspraken neemt, hoef je nooit te wachten. Je mag meteen doorlopen naar de praktijk. Alwaar een lekker kopje koffie of thee op je wacht.

Wegbeschrijving

 

Vanuit de snelweg Breda-Antwerpen/Antwerpen-Breda:
neem je de afslag Loenhout/Hoogstraten, vervolgens rechts richting Hoogstraten, altijd rechtdoor tot T-splitsing aan Kempimeubel, dan rechts richting Rijkevorsel. Na ca. 600m vind je BINC op huisnummer 407 aan je linkerkant (ter hoogte van de bushalte).

 

Vanuit Hoogstraten centrum: de Vrijheid volgen richting Rijkevorsel, vanaf meubelzaak Kempimeubel nog ca. 600m doorrijden tot nr. 407 aan je linkerkant (ter hoogte van de bushalte).

 

 

 

 

 

Ik heet je van harte welkom!

 

Barbara Rommens