top of page

loopbaanbegeleiding
 

Coretalents loopbaanbegeleiding kerntalenten

KIES VOOR EEN LEVEN DAT PAST BIJ DE ECHTE JIJ 

 

Samen op pad om jouw verhaal en vragen helder te krijgen. Zodat jij naar meer werkwaarde, energie, balans, flow  en vervulling ervaart! 

LOOPBAANBEGELEIDING

VOOR HSP WERKNEMERS EN ZELFSTANDIGEN

- jouw traject van 7u voor 80 euro - (via VDAB)

 

 

HSP loopbaanbegeleiding algemeen

 

Voor loopbaan, job, carrière, keuze vragen. Twijfel je als hoogsensitief werknemer of ondernemer over de job waar je nu in zit? Ervaar je energieverlies? Kreeg je promotie aangeboden, maar twijfel je over deze stap? Mis je iets op werkvlak? Enz.

 


HSP loopbaanbegeleiding voor zelfstandigen

Vragen inzake hoogsensitief ondernemerschap. Voel je je aangetrokken tot ondernemerschap, maar twijfel je nog? Wil je als hoogsensitieve zelfstandige inzage in je ondernemersprofiel? Of wil je als hoogsensitieve ondernemer meer energie en balans?

 


HSP loopbaanbegeleiding na burn-out of bore-out
 

Heb je weer voldoende energie en kreeg je van de arts of burn-out coach een 'ja' richting re-integratie? Wil je de mogelijkheden van opstart bekijken d.m.v. energiegevers en een tool in handen krijgen voor duurzaam eigen energiebeheer. Wil je veranderen, maar weet je niet wat, hoe, waar?


loopbaanbegeleiding voor HSS, multitalents

 

Ben je een hoogsensitieve creatieve generalist of HSS en ervaar je belemmeringen zoals overpikkeling, energieverlies, mis je succes, werkvreugde? Wil je jouw bijzonderheid als een kracht inzetten op de werkplek en beter omgaan met overprikkeling op de werkplek?

Hoe werken loopbaancheques


 

Je kan inschrijven voor begeleiding via loopbaancheques voor 7u individuele loopbaanbegeleiding, verspreid over verschillende dagen.

De basis van onze begeleiding is altijd je kerntalenten analyse. Onze methode, erkend door VDAB, bevat een unieke manier om inzicht te bekomen in wie je werkelijk bent (je authentieke, pure ik), wat je potentieel is (je ontwikkelingsmogelijkheden) en wat jou drijft diep van binnen (je intrinsieke motivatie).

Heb je geen recht op loopbaancheques? Geen probleem, dan volg je naar eigen behoefte losse coachingsessies of één van onze andere trajecten. Contacteer me gerust voor een passende oplossing.

Hoe loopbaancheques VDAB bestellen


Je kan hier nagaan of je in aanmerking komt voor loopbaancheques of je kan telefonisch contact opnemen met VDAB op het nummer 0800/30/700.

(PAS OP: vanaf 01/01/20 moet je minimaal 7 jaar aan het werk zijn om in aanmerking te komen voor cheques)

Kom je in aanmerking, dan heb je recht op 7u loopbaan begeleiding per 6 jaar, in twee loopbaancheques op te nemen. 

Per loopbaancheque betaal je slechts 40 euro. Dat is bijzonder voordelig! De Vlaamse Overheid legt per loopbaancheque niet minder dan 510 euro bij. 

Tijd om je talenten in de wereld te zetten!

Grijp je kans en bestel vandaag nog  jouw loopbaancheque.

Veronique - fotografe 

"Een jaar geleden begon mijn fotografie avontuur. Het is een uitlaatklep geworden, een kans om nieuwe mensen te leren kennen, mensen blij te maken met tastbare herinneringen en een manier om mijn creatief ei te leggen. Tot twee jaar geleden wist ik zelfs niet dat ik ook maar een sprietje creatiefs in me had.
Dank aan Barbara!!"

 N. 

"De analyse heeft een rustgevend effect. Alle puzzelstukjes zijn ingevuld. Het is alsof mijn bureau eindelijk eens is opgeruimd en alles wat verstoft of verloren was, weer netjes, gestructureerd op tafel ligt. Helder en duidelijk! Het heeft me helpen inzicht krijgen in waarom ik reageer in bepaalde situaties, waardoor ik nu milder naar mezelf kijk. Het heeft me zelfvertrouwen gegeven. Mensen vertelden me 'je hebt zoveel in je', maar ik geloofde het niet. Nu heb ik het zwart op wit. Aanvankelijk voelde het  heel vreemd, zoveel goeds. Nu voel ik het en dat maakt me sterker. Het geeft me enorm veel rust én goesting om aan de slag te gaan met mijn carrière."

Ibi - creatief ondernemer

"Een extra dikke dank je wel voor jou. 2019 was het jaar dat ik sprong. En wat een jaar is het geweest. Met een hoofd vol ideeën en uitdagingen ben ik benieuwd naar wat 2020 ons zal brengen. Dat jij mensen mag blijven inspireren en motiveren, want oh, wat deed (en doe!) je dat goed!" 

Liesbeth Schrooten - Program Manager 
VITO Health - Vlaams Instituut Technologisch Onderzoek


"Een sterk resultaat van Barbara haar coaching is de bewustwording van de eigen verantwoordelijkheid in keuzes die iedereen maakt. Collega's zetten bewust stappen in de richting van een meer energierijk loopbaanpad. Kortom, de inzichten die Barbara ons bracht zijn inzichten voor het leven!" 

Vivian - bediende

"Wat mij heel erg geholpen heeft zijn nog meer spellen en creatieve bezigheden die ik als kind graag deed, opnieuw te doen. Ik werd er super blij van en heb hier lekker mee geëxperimenteerd. De analyse en begeleiding hebben mede geleid tot het zetten van een volgende stap naar een freelance carrière. Jouw energie brengt heel wat teweeg bij mensen... dat kan ook niet anders!"

bottom of page