top of page

loopbaanbegeleiding
(niet via cheques)

 

LOOPBAANBEGELEIDING VOOR DE ONDERNEMENDE VROUW

KIES VOOR EEN LEVEN DAT PAST BIJ DE ECHTE JIJ
 

Samen op pad om jouw verhaal en vragen helder te krijgen. Zodat jij naar meer werkwaarde, energie, balans, flow  en vervulling ervaart!

 

LET OP, WE WERKEN NIET MET LOOPBAANCHEQUES VAN VDAB.

 

 

algemeen

 

Voor loopbaan, job, carrière, keuze vragen. Twijfel je als hoogsensitief werknemer over de job waar je nu in zit? Ervaar je energieverlies? Kreeg je promotie aangeboden, maar twijfel je over deze stap? Mis je iets op werkvlak? Enz.

 


 voor zelfstandigen

Vragen inzake ondernemerschap. Voel je je aangetrokken tot ondernemerschap, maar twijfel je nog? Wil je als hoogsensitieve zelfstandige inzage in je ondernemersprofiel? Of wil je als ondernemer meer energie en balans?

 


na burn-out of bore-out
 

Heb je weer voldoende energie en kreeg je van de arts of burn-out coach een 'ja' richting re-integratie? Wil je de mogelijkheden van opstart bekijken d.m.v. energiegevers en een tool in handen krijgen voor duurzaam eigen energiebeheer. Wil je veranderen, maar weet je niet wat, hoe, waar?


voor HSS, multitalents

 

Ben je een hoogsensitieve creatieve generalist of HSS en ervaar je belemmeringen zoals overpikkeling, energieverlies, mis je succes, werkvreugde? Wil je jouw bijzonderheid als een kracht inzetten op de werkplek en beter omgaan met overprikkeling op de werkplek?

Sinds september 2023 hebben we ervoor gekozen niet meer via loopbaancheques te werken.

Een loopbaanbegeleidingstraject omvat een kerntalenten analyse, coaching en oefeningen: in een pakket van 5u. 

PRIJS: 635 euro incl btw (117 euro/u + 50 euro rapport)

gespreide betaling is mogelijk

​Agspraken mogelijk op donderdag tussen 9u en 16u30.

Tijd om je talenten in de wereld te zetten!

Grijp je kans en plan een gratis, vrijblijvende intake gesprek in.

 

Voor wie is onze coaching geschikt?

Voor vrouwen die 100% bereid zijn om zichzelf te ontmoeten en gedreven is om te groeien. Voor zij die echt en duurzaam willen inzetten op inclusief talent en die niet hard, maar vooral H.E.A.R.T. in het leven en werkveld willen staan.

H  honest
E  ethical
A  authentic

R  responsible

T  transparant

In elk traject wordt de Ethische Gedragscode aangaande coaching en begeleiding gewaarborgd.

Voor wie is ze niet geschikt? 

 

Coaching/begeleiding is géén vervanging van therapie of medische oplossing, daarom ook niet aangewezen bij ernstige psychische aandoeningen.

Dit is enkel aanvullend mogelijk, vanuit een tandem samenwerking met je psycholoog, arts, behandelaar.

Onze kerntalentenmethode is niet betrouwbaar in te zetten bij een ernstig traumatisch kindverleden en bij ASS. In deze situaties zijn het enkel gespecialiseerde diensten die bevoegd zijn om te helpen.

Voor rouw, relatietherapie, burn-out, sportieve workshops of grote groepstrainingen verwijs ik je graag door naar kundige collega's. Contacteer me gerust voor adressen.

Veronique - fotografe 

"Een jaar geleden begon mijn fotografie avontuur. Het is een uitlaatklep geworden, een kans om nieuwe mensen te leren kennen, mensen blij te maken met tastbare herinneringen en een manier om mijn creatief ei te leggen. Tot twee jaar geleden wist ik zelfs niet dat ik ook maar een sprietje creatiefs in me had.
Dank aan Barbara!!"

 N. 

"De analyse heeft een rustgevend effect. Alle puzzelstukjes zijn ingevuld. Het is alsof mijn bureau eindelijk eens is opgeruimd en alles wat verstoft of verloren was, weer netjes, gestructureerd op tafel ligt. Helder en duidelijk! Het heeft me helpen inzicht krijgen in waarom ik reageer in bepaalde situaties, waardoor ik nu milder naar mezelf kijk. Het heeft me zelfvertrouwen gegeven. Mensen vertelden me 'je hebt zoveel in je', maar ik geloofde het niet. Nu heb ik het zwart op wit. Aanvankelijk voelde het  heel vreemd, zoveel goeds. Nu voel ik het en dat maakt me sterker. Het geeft me enorm veel rust én goesting om aan de slag te gaan met mijn carrière."

Ibi - creatief ondernemer

"Een extra dikke dank je wel voor jou. 2019 was het jaar dat ik sprong. En wat een jaar is het geweest. Met een hoofd vol ideeën en uitdagingen ben ik benieuwd naar wat 2020 ons zal brengen. Dat jij mensen mag blijven inspireren en motiveren, want oh, wat deed (en doe!) je dat goed!" 

Liesbeth Schrooten - Program Manager 
VITO Health - Vlaams Instituut Technologisch Onderzoek


"Een sterk resultaat van Barbara haar coaching is de bewustwording van de eigen verantwoordelijkheid in keuzes die iedereen maakt. Collega's zetten bewust stappen in de richting van een meer energierijk loopbaanpad. Kortom, de inzichten die Barbara ons bracht zijn inzichten voor het leven!" 

Vivian - bediende

"Wat mij heel erg geholpen heeft zijn nog meer spellen en creatieve bezigheden die ik als kind graag deed, opnieuw te doen. Ik werd er super blij van en heb hier lekker mee geëxperimenteerd. De analyse en begeleiding hebben mede geleid tot het zetten van een volgende stap naar een freelance carrière. Jouw energie brengt heel wat teweeg bij mensen... dat kan ook niet anders!"

bottom of page