top of page

over mij
 

Welkom! Mijn naam is Barbara.
 

Persoonlijk 
 

Boven alles ben ik liefhebbende moeder van twee  wijze, straffe dochters - de allergrootste leermeesters in mijn leven - en vrouw van Geert. 

Ik hou van creativiteit, verbinding en schoonheid in alle vormen. Puurheid raakt me diep.

 

Ik luister en analyseer graag naar wat mensen beweegt. Een deep diver van nature, geboeid door dat wat onder de oppervlakte van iemand of iets schuil gaat. 

 


Multipotential

Pas jij niet echt in één hokje of kleur? Same.  En daar ben ik stiekem blij mee.  Een gevarieerd palet aan sterke KernTalenten én hoogsensitieve voelsprieten gemixt met een snelle ratio zorgen dat mijn manier van coachen ook net een beetje 'anders dan anders' is. Als multigepassioneerd coach en trainer denk ik graag met je mee.


Gediplomeerd en Gecertificeerd Coach & Senior KernTalenten Analist
 

'I have a dream' en die is dat iedereen, jong én oud, inzage heeft in zijn ongelofelijk unieke waaier aan bijzondere talenten, zodat men vandaar opnieuw in contact kan komen met de werkelijke kern van diens bestaan en meer zelfliefde, eigen-wijsheid, plezier en zelfvertrouwen ervaart. Vanuit deze droom coach ik sinds 2009  individuen en organisaties. Intussen begeleidde ik honderden individuen en staan er meer dan 600 opleidingsuren op de teller.

Ik volgde 12 masterclasses in kerntalenten en naast Senior 

erkend kerntalenten analist  / Coretalents Expert en HSP kerncoach opgeleid door Drs. Esther Bergsma ben ik o.a.  Licensed NLP Practitioner, Gecertificeerd Burn-Out Coach, gediplomeerd Emotioneel Welzijns Coach, Multipassionate Coach en IEMT PractitionerIk blijf mezelf continue bijscholen om cliënten naast het voelen ook de expertise te bieden van wetenschappelijk onderbouwde methodieken . Een bio en overzicht van de meest relevante opleidingen vind je rechtsonder bij 'bio'. 
 

Bedrijfsleven

Ik ben heel blij dat ik de kans heb om meer dan twintig jaar ervaring in HR, leiding geven & communicatie te kunnen combineren met coaching en expertise inzake bijzonder talent. Als People & Culture Manager begeleid ik KMO's  bij  duurzame groeitrajecten, interne loopbaanbegeleiding, coaching, winning team workshops en 

begeleiding van re-integratie trajecten.  

HSP & Ervaringsdeskundige
 

Enkele jaren geleden kwam ik als hoogsensitief leidinggevende, door een fikse burn-out én bore-out tot stilstand. 

De sleutel van mijn genezing lag overduidelijk in het (h)erkennen van mijn waaier kerntalenten, mijn waarden en wijze van hoogsensitief zijn.  Op slag werd helder waar mijn energielekken en denkfouten zaten en waar ik als introvert HSS en multipotential  mijn potentieel geen ruimte gaf.

'Niets gebeurt voor niets', je kan immers nog beter doorgeven wat je zélf doorleefd hebt. Mijn ervaring voegt daarom dat beetje extra toe.

'BINC
 

Je unieke DNA werkelijk ten volle erkennen. Dat is volgens mij de snelste weg naar méér energie, werksucces en geluk. 

Wat ik aan jou wil bieden als coach, trainer en analist: een plaats om in alle veiligheid te landen en naar binnen te gaan - om inzicht, acceptatie, oriëntatie, geloof in jezelf en je unieke talenten te herwinnen om vandaar naar buiten te keren: sprongen te maken richting zelfactivatie, energiebehoud en (werk)geluk.


Binc staat voor Begeleiding & Individuele Coaching én wil met een knipoog verwijzen naar de 'onmetelijke kracht', de 'bink' in ieder van ons aanwezig! Krachtig én sensitief tegelijk... dat is BINC.

​Ik gun het je vanuit mijn hart dat ook jij de BINC kracht in jezelf en in je team mag ontdekken!

 

Van harte welkom!

 

Barbara

 

Barbara Rommens Hoogstraten coach hoogsensitief loopbaanbegeleiding talen

Nadia - verpleegkundige

"Ik kan Barbara warm aanbevelen! Ze is een fantastische coach die wetenschap en intuïtie laat samensmelten. Ze werkt met heel haar hart..."

Daniëlle Krekels - grondlegster Kerntalenten-methode, auteur

"Barbara verstaat de kunst ratio en emotie te combineren in de juiste verhoudingen. Een topper!" 

bottom of page