top of page

KMO-portefeuille advies
 

Coretalents loopbaanbegeleiding kerntalenten

 

 

Adviestrajecten en incompany coaching - help je onderneming, team en medewerkers groeien van binnen naar buiten

stap 1 - analyse van de beginvraag

Voorafgaandelijk bespreken we samen de behoeften en noden die er op dit moment zijn. Voor een adviestraject bekijken we de kerncompetenties van de organisatie, de functie, rollen & taken van de betrokkene(n). 


Stap 2 - kerntalenten analyse, rapport 

Voor elke deelnemer aan het project - of het om interne coaching gaat, of om een algemeen adviestraject - voorzien we altijd aan de start eerst een uitgebreid, gepersonaliseerd kerntalentenrapport, dé manier om snel inzicht te bekomen in iemand aard, potentieel, missie, energiegevers, -vreters en valkuilen.

 

In het rapport krijg je  een overzicht van alle 23 kerntalenten apart, de sterke kerntalenten in aflopende volgorde om af te vinken bij keuzes en een verslag met alle kerntalenten in hun cluster met eerst een korte samenvatting en vervolgens elk kerntalent uitgebreid toegelicht, met nog enkele specifieke combinaties), aangevuld met energiegevers en -vreters en het Peter principe- en demotivatieniveau.

Stap 4 - stappenplan / coachingstraject, conclusie

Vervolgens werken we een stappenplan uit, 100% op maat. 
Bij een adviestraject eindigen we met een conclusie, voor interne coaching starten de sessies, afhankelijk van de hulpvraag zijn er gemiddeld 5 sessies nodig.

 

Loopbaanbegeleiding of talent coaching van je werknemers

incompany coaching
 

Wil je beroep doen op externe loopbaancoaching of een individueel coachingstraject voor je medewerkers? Neem dan contact op voor een maatvoorstel.

Wij versterken organisaties van binnen naar buiten!

talent en organisatie.png

Liesbeth Schrooten - Program Manager 
VITO Health - Vlaams Instituut Technologisch Onderzoek


"Ik vond het als leidinggevende zeer verrijkend om mijn eigen Kerntalentenanalyse rapport te hebben. Vanuit mijn onschuldige kinderspel begrijp ik beter wie ik ben en in welke richting ik energiek kan groeien. Als leidinggevende kan ik hierdoor ook de KernTalenten van mijn collega's dieper bevatten. De interne gesprekken die we voeren over waarom dingen (niet) goed lopen, gaan dieper. We bespreken als het ware het fundament in plaats van de symptomen. Bij mijn collega's heb ik zelfvertrouwen zien toenemen vanuit de inzichten die Barbara bracht. Focus op eigen KernTalenten geeft energie, vergelijken niet. - Ik ben anders dan de collega naast mij en dat is meer dan ok!" 

bottom of page