top of page

KMO-portefeuille advies
 

Coretalents loopbaanbegeleiding kerntalenten

 

 

Adviestraject via KMO Portefeuille om je onderneming, team en medewerkers te helpen groeien van binnen naar buiten

stap 1 - analyse van de beginvraag

Voorafgaandelijk bespreken we samen met de zaakvoerder/bestuurder, HR-verantwoordelijke en/of teamverantwoordelijke de kerncompetenties van de organisatie, alsook de functie, rollen & taken van elke betrokkene.


Stap 2 & 3 - kerntalenten analyse, rapport en stappenplan

Voor elke deelnemer aan het project voorzien we een uitgebreid, gepersonaliseerd kerntalentenrapport met alle elementen van de authentieke oorspronkelijke aard, potentieel en intrinsieke motivatie (= alle 23 kerntalenten apart, de sterke kerntalenten in aflopende volgorde om af te vinken bij keuzes en een verslag met alle kerntalenten in hun cluster met eerst een korte samenvatting en vervolgens elk kerntalent uitgebreid toegelicht, met nog enkele specifieke combinaties), aangevuld met energiegevers en -vreters en het Peter principe- en demotivatieniveau.

We eindigen met een conclusie rapport en stappenplan.

   

Loopbaanbegeleiding van je hoogsensitieve werknemers

incompany coaching
 

Wil je beroep doen op externe loopbaancoaching of een individueel coachingstraject voor je hoogsensitieve medewerkers? Neem dan contact op voor een maatvoorstel.

Wij versterken organisaties van binnen naar buiten!

talent en organisatie.png

Liesbeth Schrooten - Program Manager 
VITO Health - Vlaams Instituut Technologisch Onderzoek


"Ik vond het als leidinggevende zeer verrijkend om mijn eigen Kerntalentenanalyse rapport te hebben. Vanuit mijn onschuldige kinderspel begrijp ik beter wie ik ben en in welke richting ik energiek kan groeien. Als leidinggevende kan ik hierdoor ook de KernTalenten van mijn collega's dieper bevatten. De interne gesprekken die we voeren over waarom dingen (niet) goed lopen, gaan dieper. We bespreken als het ware het fundament in plaats van de symptomen. Bij mijn collega's heb ik zelfvertrouwen zien toenemen vanuit de inzichten die Barbara bracht. Focus op eigen KernTalenten geeft energie, vergelijken niet. - Ik ben anders dan de collega naast mij en dat is meer dan ok!" 

bottom of page