top of page

samen versterken
 


Inspiratie Living • Hoogsensitiviteit

Wil je meer weten over hoogsensitiviteit en inzicht verwerven in je eigen hoog gevoeligheid en de inwerking ervan in het dagelijkse leven en op talent/werkgebied? 

Hartelijk welkom in de Binc living. Bij een koffie, thee en wat lekkers krijg je waardevolle informatie en tips. Een verbindend én informatief  moment.
.
Heb je interesse om een keertje deel te nemen (reeks van 3 delen, apart of geheel te boeken), contacteer me dan per mail. 

Data: 1 x per maand woensdag van 14u00 - 16u00 (volzet)
Prijs: 70 euro incl btw  per deel

Locatie: Binc Coaching Hoogstraten

Min. 3 - Max. 5 personen 


 

Lezing • Inclusief Talent werk(t)

Inclusief Talent werk(t) - pijlers van een succesvol, gezond en duurzaam HR beleid 


Lezingen op aanvraag en op maat.  
Data, locatie en prijzen: op aanvraag 

Bedrijven  Winning teams vanuit inclusief talent

Het beste team ontstaat door samenspel van ieders unieke kerntalenten, temperament, waarden  en mogelijkheden. Vanuit (h)erkenning van je talenten ontstaat drive, engagement en professionele verbondenheid.

Wil je jouw medewerkers én jouw teams echt  in hun kracht zetten? Geloof in écht in inclusief talent? Wil jij jouw team verbinden? Dan is Winning Teams hét fundament. Een Kerntalentenanalyse is altijd de basis.

Omdat geen enkel individu gelijk is, werken we steeds op maat van jullie mensen en organisatie. Contacteer mij gerust voor een gratis brainstorm over de mogelijkheden. 

Prijs, locatie, invulling:
steeds op maat

Maximaal 8 personen

 
bottom of page