top of page

kerntalenten analyse
 

Coretalents kerntalenten
(H-er)ken jouw kerntalenten als ondernemende vrouw

Een kerntalentenanalyse legt je hele persoonlijkheid bloot;

je talenten, potentieel, missie, valkuilen, levensparadoxen, een deel van je hoogsensitief zijn... kortom ze verklapt jouw hoogstpersoonlijk succesrecept of levenskompas.

KERNTALENT

= AARD (= persoonlijkheid, karakter)

+ POTENTIEEL (= talent, kunnen mits opleiding en/of oefening)

+ INTRINSIEKE MOTIVATIE (= goesting, drives, wat jij wilt)

 

Wetenschappelijk onderbouwd en terug naar de kindertijd!

Danielle Krekels, bezielster van Coretalents, ontdekte in 1989 de link tussen het favoriete kinderspeelgoed van iemand en diens kerntalenten.
 

De Coretalents-methode stoelt op > 30 jaar empirisch onderzoek en werd wetenschappelijk gevalideerd  (betrouwbaarheidsindex Cronbach’s Alpha .84)

Coretalents won ooit de Mensa Fonds Award (stichting hoogbegaafden) in de categorie Werk in Nederland. In februari 2017 kreeg Danielle de Multi Multa Award van de gelijknamige organisatie, omwille van haar inzet rond: zinvol werk, sociale intelligentie en talentgedreven veerkracht die organisaties inspireert en teams en individuen en in beweging zet.

Waarom Binc kiezen als kerntalent analist?

Als gepassioneerd en gedreven Senior Erkend Coretalents expert heb ik 12 Coretalents masterclass specialisaties en enkele honderden analyses op de teller. Verder ben ik gespecialiseerd in hoogsensitiviteit en winning teams. Contacteer me gerust vrijblijvend als je eerst even wilt kennismaken om te voelen of het klikt.

 

"Barbara verstaat de kunst ratio en emotie te combineren in de juiste verhoudingen. Een topper!"

Danielle Krekels


 

Wat win je ermee?

Investeren in het helder krijgen van jouw unieke blauwdruk/vingerafdruk betaalt zich dubbel en dik terug!


Inzetten op Kerntalenten brengt flow, balans, helderheid, werkwaarde en zelfvertrouwen.  Je  beschikt over een levenslange leidraad om elke belangrijke stap of keuze bij af te vinken!

 

Inzage in jouw Kerntalenten geeft je goesting om stappen te zetten, het activeert én helpt je om betere zelfzorg (en zelfliefde) in je leven toe te passen.


 

 

 Maureen - leerkracht 

"Barbara straalt een enorm vertrouwen uit, ze is een heel warm persoon waarbij je echt jezelf kunt zijn. De uren vlogen letterlijk voorbij.  Elke keer kwam ik vol zelfvertrouwen thuis. Het was een TOP ervaring, heb het al veel aan anderen aangeraden!"

 V. - consulent

"Wow, bedankt! Voor mij werkt de analyse enorm door. Als er wat is, zie ik mijn Kerntalenten voor me, zoals ze op tafel lagen en wordt er als het ware geschakeld, verbinding gezocht tussen de talenten... Alsof ik het nu uit kan leggen aan mezelf... en dat maakt het mild zijn voor mezelf een stuk makkelijker." 

 Ann - researcher 

"Inzicht in de Kerntalenten heeft me meer rust gegeven. Door de coaching heb ik geleerd mijn grenzen te hanteren en mijn HSP ruimte te geven." 

Welk Kerntalenten Traject past bij jou?
(aangepaste tarieven vanaf januari 2023)

 


ONTDEKKING - 605 euro excl. BTW (4u: analyse,  reflectie-oefeningen op maat van je hulpvraag, weergave  koppelingen, combinaties naast leven, loopbaan, energiebalans)
basis kerntalenten rapport 50 euro incl btw
gespreide betaling mogelijk

 

HSP & KERNTALENT

Een kerntalenten ontdekking in combinatie met een uitgebreide hoogsensitiviteitsanalyse van Drs. Esther Bergsma, expert hoogsensitiviteit. Zie tab trajecten.

LOSSE SESSIE NA ANALYSE 
Voor particulieren: 190 euro excl. btw per sessie van 1,5u

 WE BIEDEN GEEN TRAJECTEN MEER AAN VIA LOOPBAANCHEQUES VAN VDAB 

Consulten worden aan het einde van elke afspraak per overschrijving of via online bankapp betaald. Geen cash betaling.
Indien een afmelding niet binnen de 24u gebeurt, wordt er 95 euro aangerekend. Uiteraard geldt dit niet bij overmacht.

storiesbyvero-77.jpg
bottom of page