kerntalenten analyse

 

KernTalenten leggen je hele persoonlijkheid bloot; je behoeften, je kansen en daarmee ook je persoonlijke succesrecept...

 

Het is een schitterende en unieke manier om inzicht te bekomen in wie je werkelijk bent, wat je ontwikkelingsmogelijkheden zijn, wat jou drijft diep van binnen, wat jou zo uniek maakt en waarom je tegen bepaalde zaken (en mensen) aanloopt. 

Ideaal voor organisaties, bedrijven, startende ondernemers, bij studiekeuze, jobkeuze, bij burn-out en bore-out (preventie, indicator en herstel), om inzicht te verwerven in relationele dynamieken binnen je gezin, team of klas, noem maar op...

Jouw 23 KernTalenten samen, met hun specifieke combinaties en koppelingen, vormen jouw unieke blauwdruk, jouw goud in deze wereld. Je sterke KernTalenten zijn jouw gouden gereedschappen ter vervulling van je levenswerk, je missie.

Wil je jouw goud leren kennen?

Ja? Terug naar de kindertijd!

Danielle Krekels, bezielster van CoreTalents, ontdekte in 1989 de link tussen het favoriete kinderspeelgoed van iemand en diens talenten.

"Vertel me waar je als kind graag mee speelde en ik vertel je wie jij werkelijk bent, waar jouw ogen van gaan blinken en waarin jouw ontwikkeling moeiteloos zal verlopen!"

Zo eenvoudig is het (of toch voor jou) :-) We gaan aan de slag met o.a. positieve herinneringen, met jouw sterktes en dit buiten een klassieke therapeutische setting, waardoor jij straks tot inzicht en een positieve, juiste studie-, job-, persoonlijke  keuze en verhaal kunt komen en opnieuw energie, flow en levensvreugde ervaart!

Leuk, snel, doelgericht, wetenschappelijk gevalideerd.

Kiezen voor je KernTalenten... 

 

 

Geen gehoor geven aan je unieke blauwdruk kost jou (en je omgeving) ontzettend veel.

Investeren in het helder krijgen van jouw unieke blauwdruk en goud, betaalt zich altijd dubbel en dik terug op korte én op langere termijn! Je komt thuis in jezelf, ervaart meer flow en een betere balans en je beschikt over een levenslange leidraad om elke belangrijke stap of keuze bij af te vinken!

 

Zet in op jouw (Kern)Talenten!

Wil je inzicht in jouw KernTalenten, neem dan snel contact op met BINC voor jouw analyse of meer info aangaande mogelijkheden.

Het is tijd om jouw goud aan de wereld te laten zien!

KernTalenten Methode van CoreTalents

Heb je nog vragen hierover? Check hier

 

 Maureen - leerkracht 

"Barbara straalt een enorm vertrouwen uit, ze is een heel warm persoon waarbij je echt jezelf kunt zijn. De uren vlogen letterlijk voorbij.  Elke keer kwam ik vol zelfvertrouwen thuis. Het was een TOP ervaring, heb het al veel aan anderen aangeraden!"

 V. - consulent

"Wow, bedankt! Voor mij werkt de analyse enorm door. Als er wat is, zie ik mijn KernTalenten voor me, zoals ze op tafel lagen en wordt er als het ware geschakeld, verbinding gezocht tussen de talenten... Alsof ik het nu uit kan leggen aan mezelf... en dat maakt het mild zijn voor mezelf een stuk makkelijker." 

 Ann - researcher 

"Inzicht in de KernTalenten heeft me meer rust gegeven. Door de coaching heb ik geleerd mijn grenzen te hanteren en mijn HSP ruimte te geven." 

tarieven KernTalenten Analyse

 

 

TEASER - 250 euro incl BTW (2u, snelle analyse, opsomming van jouw KernTalenten,  zonder koppelingen, combinaties - geen rapport)
extra tijd aan uurtarief (130€/u incl btw)


ONTDEKKING - 550 euro inc BTW (4u, analyse met belangrijkste  koppelingen, combinaties - scorelijst, geen rapport)
extra tijd aan uurtarief (130€/u incl btw)

 

DEEP DIVE  - 930 euro  inclusief BTW  (6u, analyse met alle  koppelingen, combinaties + rapport)

JONGEREN

Speciale tarieven zie tab studiekeuze.

MET LOOPBAANCHEQUE - ivf loopbaanbegeleiding mogelijk via VDAB loopbaancheques -  CoreTalents loopbaanbegeleiding

Hierbij heb je recht op max. 7u loopbaanbegeleiding (eerste op te nemen cheque van 4u en tweede van 3u - samen ter waarde van 1183 euro)  voor slechts 80 euro!

 

Alle info over de cheques en of jij in aanmerking komt voor deze subsidie, vind je hier: http://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding

en op onze pagina carrière & solopreneurcoaching

 

 

BINC SHOP & TRAJECTEN - coming soon! online modules om na een analyse op eigen tempo verder aan de slag te gaan

SOLOPRENEUR COACHING  coming soon!

Zakelijke tarieven contacteer me voor meer info.

 

Consulten worden aan het einde van elke afspraak per overschrijving of via online bankapp betaald.

Indien een afmelding niet binnen de 24u gebeurt, wordt er 70 euro

aangerekend. Uiteraard zijn we flexibel bij overmacht.