top of page

wat zijn kerntalenten
 

KERNTALENTEN 

Coretalents Kerntalenten

 

KernTalenten-Methode van CoreTalents

Een schitterende en unieke manier om inzicht te bekomen in wie je werkelijk bent, wat je  ontwikkelingsmogelijkheden zijn en wat jou drijft diep van binnen.

Ideaal als selectie instrument voor organisaties en bedrijven, of bij jouw studiekeuze, jobkeuze, bij burn-out en bore-out (preventie, indicator en herstel) en om inzicht te verwerven in relationele dynamieken binnen je gezin, team of klas.

Jouw 23 KernTalenten samen, met hun specifieke combinaties en koppelingen, vormen jouw unieke blauwdruk in deze wereld. Je sterke KernTalenten zijn je gouden eieren of gereedschappen ter vervulling van je levenswerk, je missie.

KernTalenten leggen je hele persoonlijkheid bloot; je behoeften, je kansen en daarmee ook je persoonlijke succesrecept...

Hoe? Terug naar de kindertijd!

Leuk, snel, doelgericht, wetenschappelijk gevalideerd

Danielle Krekels, bezielster van CoreTalents, ontdekte in 1989 de link tussen het favoriete kinderspeelgoed van iemand en diens talenten.

"vertel me waar je als kind graag mee speelde en ik vertel je wie jij werkelijk bent, waar jouw ogen van gaan blinken en waarin jouw ontwikkeling moeiteloos zal verlopen!"

Zo eenvoudig is het voor jou! We gaan aan de slag met positieve herinneringen, met jouw sterktes en dit buiten een klassieke therapeutische setting, waardoor jij straks tot inzicht en een positieve, juiste studie-, job-, persoonlijke  keuze kan komen en opnieuw tonnen energie en levensvreugde ervaart!

Kiezen voor je KernTalenten... 

Geen gehoor geven aan je unieke blauwdruk, kan onder meer leiden tot ziekte, stress, studiemoeheid, faalangst, uitstelgedrag, aanhoudende mislukkingen, het gevoel niet op je plaats te zijn... Het kost jou (en je omgeving) ontzettend veel.

Investeren in het helder krijgen van jouw unieke blauwdruk, betaalt zich dus dubbel en dik terug op korte én op langere termijn! Je beschikt immers over een levenslange leidraad om elke belangrijke stap of keuze bij af te vinken!

 

Zet in op jouw (Kern)Talenten!

Wil je inzicht in jouw KernTalenten, neem dan snel contact op met BINC voor een analyse en meer info aangaande mogelijkheden & tarieven. ​Tijd om je gouden eieren te leggen!

Heb je nog vragen hierover? Vrijblijvende prijsinfo of afspraak?

 

D. - bediende

"Ik vond het een voorrecht om met jou kennis te mogen maken en vond de ontdekking van mijn KernTalenten enorm boeiend en verrijkend! Heel erg bedankt hiervoor!"" 

Liesbeth Schrooten - Program Manager 
VITO Health
Vlaams Instituut Technologisch Onderzoek


"De KernTalenten coaching bij Barbara was een zeer aangename ervaring die voor zeer bruikbare inzichten heeft gezorgd. De vertaling die Barbara maakt van je kinderspel naar je volwassen leven, maakt dit zeer tastbaar.
Ik vond het als leidinggevende zeer verrijkend om mijn eigen KernTalentenanalyse rapport te hebben. Vanuit mijn onschuldige kinderspel begrijp ik beter wie ik ben en in welke richting ik energiek kan groeien.
Als leidinggevende kan ik hierdoor ook de KernTalenten van mijn collega's dieper bevatten. De interne gesprekken die we voeren over waarom dingen (niet) goed lopen, gaan dieper. We bespreken als het ware het fundament in plaats van de symptomen.
Bij mijn collega's heb ik zelfvertrouwen zien toenemen vanuit de inzichten die Barbara bracht. Focus op eigen KernTalenten geeft energie, vergelijken niet. - Ik ben anders dan de collega naast mij en dat is meer dan ok!" 

N. - zelfstandige

"Ik heb zonet een KernTalentenanalyse gehad van jou die zo de nagel op de kop sloeg. Verbazingwekkend is dat! En wat zo mooi is, dat jij door jouw KernTalenten uit te leven de ander helpt zijn KernTalenten te ontdekken, over winwin gesproken!"" 

bottom of page