wat we doen

 

Ik geloof niet dat je iets 'moet worden'...
Je bént alles al.
 
De jij met je héle verhaal.
Je bent jouw talenten, jouw dromen, je schaduwkanten, je  ervaringen, je herinneringen en nog zoveel meer.
Alleen geraken we onderweg maar al te vaak de verbinding met onszelf kwijt.  We passen ons aan wereldse en maatschappelijke verwachtingen aan. Tot we op een punt in ons leven belanden, waarop we uitgenodigd worden om opnieuw  in connectie te treden met onze échte zelf, de pure jij. Dat kan een crisis zijn, burn-out, een belangrijke keuze of stap waar we voor staan, een onderneming die we willen opstarten of een klein stemmetje dat je toefluistert dat het ook anders kan...
 
Wat Binc doet, is samen met jou je oorspronkelijke ik helder op tafel leggen via analyse, coaching en online modules. Wie ben je? Wat kan je? Wat wil je? We duiken samen in jouw verhaal. Zodat je (weer) ten volle her-innert wat écht bij jou hoort. Zodat je ten volle inziet welk wondermooi talentenpakket en goud in jou verscholen zit. Samen zorgen we ervoor dat het licht hier helder op gaat schijnen.
Samen steken we dat gouden vonkje aan, diep in jou. 

Whitagram-Image 11.JPG

Voor wie is onze begeleiding geschikt?

Voor iedereen die 100% bereid is een commitment aan te gaan om zichzelf te ontmoeten. Voor zij die er vol voor willen gaan om bezield en authentiek vanuit hun hart te gaan leven en werken. 

In elk traject wordt de Ethische Gedragscode aangaande coaching en begeleiding gewaarborgd. 

Voor wie is deze begeleiding niet geschikt? 

 

Coaching/begeleiding is géén vervanging van therapie of medische oplossing, daarom ook niet aangewezen bij psychische aandoeningen.

Dit is enkel aanvullend mogelijk, vanuit een tandem samenwerking met je psycholoog, arts, behandelaar.

Onze methode is niet betrouwbaar in te zetten bij een ernstig traumatisch kindverleden en bij ASS. In deze situaties zijn het enkel gespecialiseerde diensten die bevoegd zijn om te helpen.

Ben je deep down niet geïnteresseerd om jezelf een spiegel voor te houden of om zelf actie te nemen?  Zoek je coach die je snel, snel en zonder te veel doewerk een kant-en-klare lijst van potentiële jobs voorlegtDan vermoed ik dat wij geen match zijn en dat een andere coach beter bij je past (en dat  is ook helemaal ok). 

Liesbeth - Program Manager 
VITO Health 

"Een sterk resultaat van Barbara haar coaching is de bewustwording van de eigen verantwoordelijkheid in keuzes die iedereen maakt. Collega's zetten bewust stappen in de richting van een meer energierijk loopbaanpad. Kortom, de inzichten die Barbara ons bracht zijn inzichten voor het leven!" 

Eva - environmental designer

"Ik wil je nogmaals bedanken voor de bijzondere sessie van gisteren! Ik voelde me erg gehoord en begrepen en dat heeft me geraakt." 

Nadia - verpleegkundige en coach

"Ik kan iedereen die momenteel een beetje of erg veel in de mist zit en daardoor geen idee heeft wat nu wel of niet bij hen hoort, aanraden een coaching bij Barbara te doen. Een investering in jezelf is de beste investering ooit!" 

Witte planten
Een van de meest waardevolle dingen die je kan doen voor jezelf en je bedrijf is jouw unieke talentenpakket te erkennen.

Binc helpt je bij het ontdekken van jouw talenten, van jouw grote waarom, je kernidentiteit, van jouw unieke potentieel. Zodat je de sleutel hebt om jouw personal branding authentieke identiteit en core values uit te schrijven. 
 
Eens dit allemaal helder is, ben jij in staat om positieve keuzes te gaan maken vanuit je echte zelf.  Zodat jij jouw eigen unieke verhaal gaat vertellen en werk of een bedrijf vanuit je hart kan neerzetten, zodat je flow, ruimte en plezier gaat ervaren En dat allemaal vanuit de pure jij.
 

Één-op-één gesprekken, online cursussen, handige tools en een 100%, luisterende en warme aanwezigheid. Dat is hoe ik werk. Je komt op een veilige plek, waar we in alle rust je verhaal van dichterbij kunnen bekijken.

Privé sessies worden afgestemd op jouw unieke behoeften. I'm a deep diver. Ik ga graag voor puur persoonlijk. 100% afgestemd op jou. In afstemming met jouw verhaal, tempo en noden gaan we samen aan de slag. 

wat zit er in ons aanbod

Loopbaanbegeleiding kan via VDAB loopbaancheques - CoreTalents loopbaanbegeleiding lopen.

Hierbij heb je recht op max. 7u loopbaanbegeleiding (eerste op te nemen cheque van 4u en tweede van 3u - samen ter waarde van 1183 euro)  voor slechts 80 euro!

 

Alle info over de cheques en of jij in aanmerking komt voor deze subsidie, vind je hier: http://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding

 

 

KernTalenten Analyse

(ook voor loopbaanbegeleiding buiten loopbaancheque) 

 

TEASER - 250 euro incl BTW (2u, snelle analyse zonder koppelingen, combinaties - geen rapport)
extra tijd aan uurtarief (90€/u incl btw)


ONTDEKKING - 550 euro inc BTW (4u, analyse met belangrijkste  koppelingen, combinaties - geen rapport)
extra tijd aan uurtarief (90
€/u incl btw)

 

DEEP DIVE  - 930 euro  inclusief BTW  (6u, analyse met alle  koppelingen, combinaties + rapport)

JONGEREN

Speciale tarieven zie tab studiekeuze.

BINC ATELIER  workshops voor kleine groepen (max 6 deelnemers)

 

 

BINC SHOP kleine lichtpuntjes, 'Binc booster' cadeautjes die jou  helpen te her-inneren dat je jezelf mag koesteren
 

 

Consulten worden aan het einde van elke afspraak per overschrijving of via online bankapp betaald.

Indien een afmelding niet binnen de 24u gebeurt, wordt er 70 euro

aangerekend. Uiteraard zijn we flexibel bij overmacht.