BINC COACHING
                    

ONTDEK EN (BE)LEEF JE TALENTEN

BURN-OUT/BORE-OUT op de werkvloer

 

Kosten én moeite

Burn-out/bore-out kost de maatschappij veel geld. De gemiddelde afwezigheid van een werknemer met burn-out of bore-out is 189 dagen. De kostprijs van een jaar absentheïsme kan oplopen tot 35.000 euro. Ongeveer 22% van de beroepsbevolking wordt geconfronteerd met deze energie aandoening en dat cijfer lijkt alsmaar te stijgen. Ongeveer 30% is langer dan een jaar afwezig. 

Decreet 1 september 2014: belang van inzetten op preventie 

Werkgevers, HRM-managers of leidinggevenden spelen een belangrijke rol bij het voorkomen van burn-out en het herkennen van signalen gerelateerd aan stress. 

 

Help, burn-out/bore-out binnen uw bedrijf

 

Herkent u de symptomen bij uzelf of bij uw één van uw werknemers? Grijp dan onmiddellijk in. 

Heel graag help ik u bij het opzetten van persoonlijke coaching, begeleidings- en reïntegratietrajecten. 

Voorkomen is beter dan genezen

Beter nog dan genezen, is voorkomen en inzetten op duurzame energiebronnen van uw werknemers, zijnde hun talenten. Werknemers die inzicht hebben in én werken met hun sterke talenten, zijn gelukkige, energieke krachten die quasi moeiteloos resultaat neerzetten.

Via de KernTalenten Methode krijgt u snel en accuraat inzicht in de persoonlijkheid, drive en het potentieel van uw werknemers. U leert o.a. hun energiebronnen kennen (wat hen drijft), hun valkuilen aangaande burn-out, uitstelgedrag, faalangst, vermijdingsgedrag en het pro-,re-,en demotivatieniveau. 

Lezingen

BINC verzorgt, in samenwerking met Ben Sansen van The Burnout Bureau, lezingen op maat aangaande burn-out, stress en duurzaamheid in het kader van welzijn op het werk.

Een BINC begeleiding of lezing is te boeken na een persoonlijke bespreking.

Wilt u de BINC kracht van uw medewerkers vergroten?

Contacteer mij dan voor verdere informatie en prijzen..

.

Heeft u nog vragen hierover? Wenst u een offerte op maat?

 

 

 

 

 

 

Meer weergeven

Liesbeth Schrooten - Program Manager 
VITO Health - 
Vlaams Instituut Technologisch Onderzoek

"Een sterk resultaat van Barbara haar coaching is de bewustwording van de eigen verantwoordelijkheid in keuzes die iedereen maakt. Collega's zetten bewust stappen in de richting van een meer energierijk loopbaanpad. Kortom, de inzichten die Barbara ons bracht zijn inzichten voor het leven!"" 

T. - researcher

"Bedankt voor je warme woorden. De begeleiding heeft mij goed geholpen,

het heeft mij ontzettend veel gedaan!

 B. - Managing Director

"De begeleiding heeft er al na twee sessies voor gezorgd dat ik terug controle kreeg over mijn hoge bloeddruk. Ik heb nu zelf de tools in handen om snel stress af te laten vloeien." 

​  ©  2020  BINC COACHING  all rights reserved