over mij

Hey, welkom! Mijn naam is Barbara.
(Maar ik word ook wel Babs, Bar of B. genoemd.)

Persoonlijk 
 

Boven alles ben ik de liefhebbende mama van twee ongelofelijk wijze en straffe dochters - de allergrootste leermeesters in mijn leven - en vrouw van Geert, onze lieve, stoere rots in de branding. 

Ik hou enorm van creativiteit, verbinding en schoonheid in alle vormen. Puurheid raakt me diep.

 

Al van toen ik klein was, luister en analyseer ik graag naar wat mensen beweegt. Een deep diver van nature, geboeid door alles wat onder de oppervlakte van iemand of iets schuil gaat. 

 


Multipotential

Pas jij niet echt in één hokje of kleur? Same.  En daar ben ik stiekem erg blij om.  Een gevarieerd palet aan sterke KernTalenten én hoogsensitieve voelsprieten gemixt met een scherpe ratio zorgen dat mijn manier van coachen ook net een beetje 'anders dan anders' is. Als multigepassioneerd coach, trainer en consultant denk ik super graag met je mee.


Gediplomeerd en Gecertificeerd Coach & Senior KernTalenten Analist
 

'I have a dream' en die is dat iedereen, jong én oud, inzage heeft in zijn ongelofelijk unieke waaier aan talenten, zodat hij/zij vandaar opnieuw in contact kan komen met de werkelijke kern van zijn/haar bestaan en meer zelfliefde, eigen-wijsheid, plezier en zelfvertrouwen ervaart. Vanuit deze droom coach ik sinds 2009 individuen en organisaties.

Ik volgde 11 masterclasses in kerntalenten en naast Senior 

erkend kerntalenten analist  / Coretalents Expert ben ik o.a.  Licensed NLP Practitioner, Gecertificeerd Burn-Out Coach, gediplomeerd Emotioneel Welzijns Coach, Multipassionate Coach  en Blij met mij Talenten Fluisteraar.  

Een volledige bio en overzicht van opleidingen vind je rechtsonder 'bio'. 

Bedrijfsleven

Naast het individuele begeleiden, ben ik als HR consultant partner voor kleine ondernemingen en organisaties.  Ik begeleid hen bij het vormgeven en uitvoeren van groeitrajecten door interne loopbaanbegeleiding, career management, inhouse coaching op basis van kerntalenten, preventie burnout/boreout, KMO advies.   

HSP & Ervaringsdeskundige
 

Enkele jaren geleden kwam ik als hoogsensitief leidinggevende, door een fikse burn-out én bore-out tot stilstand. 

De sleutel van mijn genezing lag overduidelijk in het (h)erkennen van mijn waaier KernTalenten. Waarmee op slag helder werd waar mijn energielekken zaten en waar ik als HSP en multipotential  mijn potentieel geen ruimte gaf.

'Niets gebeurt voor niets', je kan immers nog beter doorgeven wat je zélf doorleefd hebt. Mijn ervaring voegt daarom dat beetje extra toe.

'BINC
 

Je unieke DNA werkelijk ten volle erkennen. Dat is volgens mij de snelste weg naar méér energie, werksucces en geluk. 

Wat ik aan jou wil bieden als coach en analist: een plaats om in alle rust 100% te landen om vertrouwen, geloof in jezelf, inzicht in je blauwdruk en je ongelofelijke goud te herwinnen.

Je krijgt daarbij aanmoediging, eerlijke feedback én concrete handvaten om zelf aan de slag te gaan om je dromen neer te zetten...


Binc staat voor Begeleiding & Individuele Coaching én wil met een knipoog verwijzen naar de 'onmetelijke kracht', de 'bink' in ieder van ons aanwezig! Krachtig én gevoelig tegelijk... dat is BINC.

​Ik gun het je vanuit mijn hart dat ook jij de BINC kracht in jezelf mag ontdekken! Zodat ook jij in je leven, je studie, je werk, je relaties, je ontwikkeling en je organisatie keuzes kunt gaan maken die werkelijk bij je DNA passen.

 

Ik heet je van harte welkom!

 

Barbara

 

Binc_edited.jpg

Daniëlle Krekels - grondlegster KernTalentenMethode, auteur

"Barbara verstaat de kunst ratio en emotie te combineren in de juiste verhoudingen. Een topper!" 

Nadia - verpleegkundige

"Ik kan Barbara warm aanbevelen! Ze is een fantastische coach die wetenschap en intuïtie laat samensmelten. Ze werkt met heel haar hart..."

Liesbeth - Program Manager 

"Onze HR zei 'die KernTalenten is 1, maar eigenlijk zit het hem in Barbara, het is zij die het verschil maakt."