BINC COACHING
                    

ONTDEK EN (BE)LEEF JE TALENTEN

KERNTALENTEN 

 

KernTalenten-Methode van CoreTalents

Een schitterende en unieke manier om inzicht te bekomen in wie je werkelijk bent, wat je  ontwikkelingsmogelijkheden zijn en wat jou drijft diep van binnen.

Ideaal als selectie instrument voor organisaties en bedrijven, of bij jouw studiekeuze, jobkeuze, bij burn-out en bore-out (preventie, indicator en herstel) en om inzicht te verwerven in relationele dynamieken binnen je gezin, team of klas.

Jouw 23 KernTalenten samen, met hun specifieke combinaties en koppelingen, vormen jouw unieke blauwdruk in deze wereld. Je sterke KernTalenten zijn je gouden eieren of gereedschappen ter vervulling van je levenswerk, je missie.

KernTalenten leggen je hele persoonlijkheid bloot; je behoeften, je kansen en daarmee ook je persoonlijke succesrecept...

Hoe? Terug naar de kindertijd!

Leuk, snel, doelgericht, wetenschappelijk gevalideerd

Danielle Krekels, bezielster van CoreTalents, ontdekte in 1989 de link tussen het favoriete kinderspeelgoed van iemand en diens talenten.

"vertel me waar je als kind graag mee speelde en ik vertel je wie jij werkelijk bent, waar jouw ogen van gaan blinken en waarin jouw ontwikkeling moeiteloos zal verlopen!"

Zo eenvoudig is het voor jou! We gaan aan de slag met positieve herinneringen, met jouw sterktes en dit buiten een klassieke therapeutische setting, waardoor jij straks tot inzicht en een positieve, juiste studie-, job-, persoonlijke  keuze kan komen en opnieuw tonnen energie en levensvreugde ervaart!

Kiezen voor je KernTalenten... 

Geen gehoor geven aan je unieke blauwdruk, kan onder meer leiden tot ziekte, stress, studiemoeheid, faalangst, uitstelgedrag, aanhoudende mislukkingen, het gevoel niet op je plaats te zijn... Het kost jou (en je omgeving) ontzettend veel.

Investeren in het helder krijgen van jouw unieke blauwdruk, betaalt zich dus dubbel en dik terug op korte én op langere termijn! Je beschikt immers over een levenslange leidraad om elke belangrijke stap of keuze bij af te vinken!

 

Zet in op jouw (Kern)Talenten!

Wil je inzicht in jouw KernTalenten, neem dan snel contact op met BINC voor een analyse en meer info aangaande mogelijkheden & tarieven. ​Tijd om je gouden eieren te leggen!

Heb je nog vragen hierover? Vrijblijvende prijsinfo of afspraak?

 

Meer weergeven

 M. - leerkracht 

"Barbara straalt een enorm vertrouwen uit, ze is een heel warm persoon waarbij je echt jezelf kunt zijn. De uren vlogen letterlijk voorbij.  Elke keer kwam ik vol zelfvertrouwen thuis. Het was een TOP ervaring, heb het al veel aan anderen aangeraden!"

 V. - consulent gezondheidszorg

"Wow, bedankt! Voor mij werkt de analyse enorm door. Als er wat is, zie ik mijn KernTalenten voor me, zoals ze op tafel lagen en wordt er als het ware geschakeld, verbinding gezocht tussen de talenten... Alsof ik het nu uit kan leggen aan mezelf... en dat maakt het mild zijn voor mezelf een stuk makkelijker." 

 A. - researcher 

"Inzicht in de KernTalenten heeft me meer rust gegeven. Door de coaching heb ik geleerd mijn grenzen te hanteren en mijn HSP ruimte te geven." 

​  ©  2020  BINC COACHING  all rights reserved