BINC COACHING
                    

ONTDEK EN (BE)LEEF JE TALENTEN

BARBARA ROMMENS

 
Persoonlijk

Ik ben in de eerste plaats liefhebbende moeder van twee ongelofelijk wijze dochters, de allergrootste leermeesters in mijn leven. Tevens ben ik vrouw van een sterke, ondernemende man, mijn rots in de branding. Ik word blij van creativiteit in alle vormen, eindeloos wandelen in de natuur, op reis gaan en nieuwe dingen ontdekken.  Puurheid raakt me diep.

Gediplomeerd en Gecertificeerd Coach & Analist

'I have a dream' en die is dat iedereen, jong én oud, inzage heeft in zijn ongelofelijk unieke waaier aan talenten, zodat hij/zij vandaar opnieuw in contact kan komen met de werkelijke kern van zijn/haar bestaan.

Vanuit deze droom begeleid ik sinds 2009 individuen en organisaties.

Naast Erkend KernTalenten Analist voor CoreTalents ben ik ook onder meer gecertificeerd als Licensed NLP Practitioner, Gecertificeerd Burn-Out Coach, gediplomeerd Emotioneel Welzijns Coach  en Kindertalenten Fluisteraar.

Bedrijfsleven

Meer dan twintig jaar was ik als communicatie-, office- & marketing manager, actief binnen het bedrijfsleven.

Naast het individuele begeleiden, bied ik een helpende hand aan kleine ondernemingen bij het uitdenken en vormgeven van visie, structuur en verbeteringsprocessen. BINC draagt mede zorg voor het screenen van dé juiste kandidaat via de KernTalenten Methode.

 

Ervaringsdeskundige

Enkele jaren geleden kwam ik als hoogsensitief leidinggevende, door een burn-out én bore-out tot stilstand.

De sleutel van mijn genezing lag overduidelijk in het (h)erkennen van mijn waaier KernTalenten, Waarmee op slag helder werd waar mijn energielekken zaten en waar mijn potentieel geen ruimte kreeg.

'Niets gebeurt voor niets', je kan immers nog fijner doorgeven wat je zélf doorleefd hebt. Mijn ervaring voegt daarom ook net dat persoonlijke extraatje toe.

Je unieke DNA werkelijk ten volle erkennen. Dat is volgens mij de snelste weg naar méér energie en geluk. 

Wat ik aan jou kan doorgeven als coach/analist: een plaats om in alle rust gewoon jezelf te zijn, vertrouwen, geloof in jezelf, inzicht in je blauwdruk en handvaten om zelf aan de slag te gaan...

BINC
Binc staat voor Begeleiding & Individuele Coaching én wil met een knipoog verwijzen naar de 'onmetelijke kracht', de 'bink' in ieder van ons aanwezig! Krachtig én kwetsbaar tegelijk... dat is BINC.

​Ik gun het je vanuit mijn hart dat ook jij de BINC kracht in jezelf mag ontdekken! Zodat ook jij in je leven, je studie, je werk, je relaties, je ontwikkeling en je organisatie keuzes kunt maken die werkelijk bij je DNA passen.

Meer weten?

Wil je meer weten over de BINC kracht? Voel je je (Kern)Talenten borrelen? Burn-out moe? Vind je het tijd om stappen te zetten richting je authentieke zelf? Zou je graag een studiekeuze/jobkeuze maken vanuit je kern? Neem dan snel contact op. 

 

Ik heet je van harte welkom!

 

Barbara Rommens

 

Meer weergeven

Daniëlle Krekels - grondlegster KernTalentenMethode, auteur

"Barbara verstaat de kunst ratio en emotie te combineren in de juiste verhoudingen. Een topper'!"" 

N. - verpleegkundige

"Ik kan Barbara warm aanbevelen! Ze is een fantastische coach die wetenschap en intuïtie laat samensmelten. Ze werkt met heel haar hart..."" 

L. - afdelingshoofd 

"Onze HR zei 'die KernTalenten is 1, maar eigenlijk zit het hem in Barbara, het is zij die het verschil maakt'!"" 

​  ©  2020  BINC COACHING  all rights reserved